MISSIE

Zùsto biedt een gezond alternatief voor suiker. Met dezelfde textuur en smaak, maar dan zonder de schadelijke (of nadelige) eigenschappen. Zo haalt Zùsto de zonde uit zoet.

Visie

Volwaardige suikervervanger

Zùsto zocht en vond een volwaardige suikervervanger als antwoord op de stijgende vraag naar een gezonde zoetstof. Daarmee dragen we ons steentje bij tot een verantwoord dieet. En helpen we mensen om hun suikeropname drastisch te verminderen. Kortom, de lusten van suiker zonder de lasten. Zùsto is er voor al wie thuis de plak zwaait in de keuken, maar evengoed voor de professionele chef of patissier.

Waarom Zùsto?

Zalig zoet

Zalig zoet eten zonder suiker, dat is Zústo’s bestaansreden in een notendop. Want we eten veel meer geraffineerde suikers dan goed is voor ons. De gevolgen zijn nefast: van overgewicht en diabetes tot een overbelasting van de alvleesklier en tandbederf. Om een einde te stellen aan die problemen, ontwikkelden we een verantwoord alternatief: Zústo.

Jarenlang onderzoek

Lekker en verantwoord

Aan ons revolutionaire product ging jarenlang onderzoek vooraf. De belangrijkste doorbraak: de ontdekking dat vezels van maïs en cichorei vergelijkbare zoetwaarden hebben als suiker. Maar dan zonder de negatieve invloed op gewicht en gezondheid. Zústo evenaart de smaak en structuur van suiker, en biedt groot gebruiksgemak dankzij de 1-op-1-verhouding. Bovendien heeft Zústo nog gezondheidsvoordelen ook: de vezels zijn gunstig voor de stoelgang en beschermen tegen hart- en vaatziektes.

Kennis en betrokkenheid

Nico en Thierry

Aan het roer van Zústo: CEO Nico Renmans en CFO Thierry François. Nico Renmans stapte in 2019 mee in het verhaal. Zijn kapitaalsinjectie bracht de ontwikkeling, productie en verdeling in een stroomversnelling. Toch schuilt er meer achter Nico’s beweegredenen dan een internationale doorbraak garanderen. In zijn familie kampen verschillende mensen met diabetes. Hij weet welke beperkingen dat met zich brengt, en zet graag zijn schouders onder een initiatief dat perspectieven en mogelijkheden biedt voor diabetici.

Iedereen Zùsto

Rooskleurige toekomst

Naast Nico Renmans en Thierry François zijn er nog twee vennoten: Thierry Huion en Wouter Huybrechts. Samen met de rest van het Zústo-team timmeren ze aan de toekomst van het product. De doelgroep: consumenten die verantwoord lekker willen eten én b2b-afnemers. Van chefs, bakkers en traiteurs tot chocolatiers en retailers. Zelfs gerenommeerde professionals loven Zústo voor zijn vele kwaliteiten. En ook de wetenschappelijke wereld schaart zich achter ons product.

SAME TASTE, MORE PLEASURE!

Meer antwoorden op vragen vind je in onze FAQ.

GA NAAR FAQ

Meer weten?

Check ons persdossier of contacteer ons voor meer informatie.

Zústo kopen als particulier? Op naar de bestelpagina.

Verdeler worden of Zústo aankopen voor je zaak? Neem contact met ons op.

PROBEER ZÙSTO VANDAAG

Hier te koop!

Ben je klaar om te genieten van de zoete kant van het leven?

BESTEL NU!