Overheerlijke suikervervanger voor diabetici

Zeg hallo tegen Zùsto, een revolutionair natuurlijk afgeleide suikervervanger geschikt voor mensen met diabetes – vervangt suiker in een 1:1 verhouding met significant verminderde calorieën en vet in de eindproducten. De levensstijl van een persoon is een significant bijdragende factor tot type 2 van diabetes, met een directe correlatie tussen het hebben van overgewicht en het risico op de ontwikkeling van diabetes type 2. In het Verenigd Koninkrijk leven momenteel al meer dan 12 miljoen mensen met een verhoogd risico op ontwikkelen van type 2 diabetes. Leven met diabetes betekent niet dat je de gerechten die je zo nauw aan het hart liggen volledig uit je dieet moet schrappen. In feite, wanneer een suikervervanger zoals Zùsto gebruikt wordt, dan kan je opnieuw genieten van zoete tussendoortjes als deel van een gebalanceerd dieet. In tegenstelling tot andere suikervervangers op de markt, vervangt Zùsto suiker in een 1:1 verhouding, wat betekent dat bestaande recepten niet aangepast hoeven worden aan het vervangende ingrediënt.

WAAROM ZÙSTO

SLUIT JE AAN BIJ DE SUIKERVRIJE REVOLUTIE

Meer en meer mensen met diabetes ontdekken de voordelen van Zùsto als een 1:1 suiker alternatief die hen toelaat opnieuw te genieten van het zoete in het leven.

 

GEMAKKELIJK VERVANGBAAR

1 : 1 Suikervervanger voor diabeten

Zùsto is een product dat uitermate geschikt is voor personen met diabetes. Het product laat hen toe te leven volgens een gezonde levensstijl terwijl nog steeds kan genoten worden van hun favoriete gerechtjes.

OVERHEERLIJK

GENIET VAN JOUW FAVORIETE GERECHTEN

Zùsto, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals witloof vezels, biedt tal van gezondheidsvoordelen ten opzichte van gewone suiker zoals onder meer een lagere bloedsuikerspiegel, verbeterde stofwisseling, verlaagd aantal calorieën en een lager vetgehalte. Zùsto gaat natuurlijk niet alleen over gezond eten. Met identiek dezelfde smaak, textuur, structuur en gevoel in de mond als suiker, kan Zùsto gebruikt worden bij de creatie van allerlei zoete gerechtjes inclusief cakejes, confituur, kwarktaart, slagroom en zo veel meer. Zo laat Zùsto diabeten toe opnieuw te genieten van de zoetere kant van het leven zonder zich druk te hoeven maken over de hoeveelheid suiker.

SAME TASTE, MORE PLEASURE!

PROBEER HET ZELF!

KOOP ZÙSTO

Eigenschappen die van Zùsto een toonaangevende suikervervanger maken:

 • Lage score op de glycemische index (22 t.o.v. 65 voor gewone suiker).
 • Vervangt suiker in een één op één verhouding waardoor bestaande recepten onveranderd blijven.
 • Kan cholesterol mee helpen verlagen.
 • Tot 75% minder calorieën in eindproducten met amper 98kcal per 100g.
 • Identiek dezelfde smaak en structuur als gewone suiker, met dezelfde kookresultaten.
 • Tot 35% daling in vetgehalte van eindproducten.
 • Buitengewoon veelzijdig, van een gebakje tot een romige meringue.
 • Volledig natuurlijke, goedgekeurde FDA ingrediënten, samengesteld vanuit witloof en andere vezels.
 • 100% veganistisch.

Wat zeggen experten?

Enkele chefs aan het woord

BEKIJK NU!

ZÙSTO EN DIABETES – VEELGESTELDE VRAGEN

Zùsto is een bron van gezonde vezels met een lage score op de glycemische index en een laag aantal calorieën ten opzichte van gewone suiker. Bovendien kan Zùsto zeer gemakkelijk in uw dieet verwerkt worden wanneer je jouw hoeveelheid toegevoegde suikers wil reduceren of zelfs vermijden.

Artificiële zoetstoffen worden al enkele jaren in een slecht daglicht geplaatst. Toch is er geen duidelijk bewijs dat aantoont dat deze zoetstoffen, als onderdeel van een gebalanceerd dieet, schadelijk zouden zijn voor de gezondheid.

Zùsto is een uniek mengsel dat bestaat uit polydextrose, mais, witloofvezels, gecombineerd met een mengsel van isomalt, erythritol en sucralose. Elk van deze ingrediënten wordt goedgekeurd door FDA.

Neen, Zùsto is volledig glutenvrij en is daarom volkomen geschikt voor individuen met een glutenvrij dieet.

Zùsto bevat geen enkele vorm van aspartaam, een ingrediënt die bij het bakken door heel wat diabeten en andere gebruikers als onaangenaam wordt ervaren. Zùsto geniet bovendien vertrouwen van bakkers en professionelen over de hele wereld. Veranderen naar België?

Ben je een iemand met diabetes en ben je op zoek naar een manier om suiker uit je dieet te schrappen? Dan kan een suikervervanger zoals Zùsto je hierbij helpen. Heel wat van de dranken en voeding die je consumeert op een regelmatige basis bevatten heel wat suiker, inclusief:

 • Frisdranken – zelfs degenen gemarkeerd met een laag suikergehalte label kunnen nog steeds heel wat suiker bevatten.
 • Vruchtensappen uit concentraat, smoothies en gearomatiseerd water.
 • Sportdranken
 • Fruit in conservenblik.
 • Mueslirepen
 • Sommige broodmerken verkopen wit brood met toegevoegde suiker voor de smaak.
 • Sommige merken verkopen producten zoals witte bonen in tomatensaus, tafelsauzen en saladedressing met heel wat toegevoegde suiker. Dus bekijk altijd het etiket op de verpakking.

Zeker en vast. Zùsto wordt door heel wat chefs en bakkers over de wereld verkozen tot de meest geprefereerde suikervervanger. Niet alleen is Zùsto een goeie manier om gerechten aan te bieden die geschikt zijn voor diabeten, maar dankzij de 1:1 verhouding zorgt Zùsto er ook voor dat bestaande recepten verder gebruikt kunnen worden, zonder enige aanpassing. Geïnteresseerd in het gebruiken van Zùsto voor commerciële doeleinden? Neem dan zeker contact op.